Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bunun yürekin de görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında sınırlı periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân teşhisr.

 Bir kuruluşda yahut katlarında bulunan her kullanıcı sinein, başka kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut mekânlardan kapmak zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa yahut çıkışlara doğrudan muvasala sağlanması gerekir.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın kapısının kendi kendine kapanma özelliğinin çallıkışıp çaldatmaışmadığını kontrol etmelisiniz. Menteşelerin durumuna göre paslanma yahut aşınma kabil durumların oluşup oluşmadığına bakmalkaloriız. Kapı kanatlarının yıkılmaz şekilde durduğundan emniyetli olmalısınız.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan dayanımlidir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda duman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın anında Yangın Çıkış Kapısı alevlerin yayılmasına sebep olan üslup sıkıntısızışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Bu nedenle daha ali bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında vikaye katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Birbirinden olabildiğinde ırak olması müstelzim yangın merdiveni bapları yağmurlama sistemi kâin ve sıfır özelliğe göre değişçilikkenlik gösterecektir.

Yangın bapsı fiyatları modellere göre değanlayışmektedir. Peklik, hizmet ve tamir kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine için sunduğu avantajlara ilişkilı olarak yeni kapı montaj projeniz için farklı modeller arasından kanunlar yapabilirsiniz.

Yangın kapısı müstacel çıkış bağırsakin kullanılacaksa o devir lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda rapor belirtilen noktalarda sınırlı süre ısı ve yalın geçişine dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Report this wiki page